Adatvédelmi tájékoztató

A drinktracy.hu Prémium italok webáruháza üzemeltetője Teimayer Renáta EV (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése, valamint az estleges akciókról, kedvezményekről szóló elektronikus értesítések érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.

Az adatkezelő adatai

Neve: Teimayer Renáta EV

Adószáma: 67519677-1-39

Nyilvántartási száma: 50353080

Főtevékenysége: 479102 - Csomagküldő, Internetes kiskereskedelem

Székhelye: 8200 Veszprém, Haszkovó u. 29/C

Telefon: +36-70/540-8719 

Email: info@drinktracy.hu

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-95634/2016.

Az adatkezelés jogalapja

2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez

A felhasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre

Regisztrált felhasználók

A kezelt adatok köre

A regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím

Az adatgyűjtés célja

A megrendelések teljesítése, számlázása és akciós termékekről történő elektronikus értesítés amennyiben feliratkozik hírlevélre.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:

- Teimayer Renáta Egyéni vállalkozó, valamint kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai.
- futár szolgálat, a kézbesítéshez szükséges adatok.

Az adatkezelés időtartama

Az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően mindaddig tároljuk amíg a Felhasználó a törlését nem kéri  írásban, postai vagy a regisztrált e-mail címről küldött elektronikus úton.

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
- személyes adatainak helyesbítését,
- személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)