Általános szerződési feltételek

A jelen ÁSZF tartalmazza  Drink Tracy weboldalunk használatának feltételeit az alábbiak szerint

A Webáruház címe: http://drinktracy.hu

Szolgáltató adatai

 • Szolgáltató neve: Teimayer Renáta EV
 • Szolgáltató székhelye: 8200 Veszprém, Haszkovó u. 29/C
 • A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@drinktracy.hu
 • Adószáma: 67519677-1-39
 • Nyilvántartási száma: 50353080
 • Statisztikai számjel: 67519677-4791-231-19
 • Főtevékenysége: 479102 – Csomagküldő Internetes kiskereskedelem
 • Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala
 • Telefonszáma: +36-70/540-8719
 • Bankszámlaszáma: 11748083-21078848
 • Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-95634/2016

Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy áruházunkban csak és kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak! A hatályos jogszabályok értelmében tilos Magyarországon 18 életévet be nem töltött személy részére alkoholtartalmú terméket értékesíteni. Amennyiben a felhasználó a regisztráció során megadta születési évét, úgy alkoholtartalmú termék megrendelése esetén azt a drinktracy.hu érvényes nyilatkozatnak tekinti a tekintetben, hogy jogosult-e a felhasználó részére a megrendelt termék értékesítésére. Ellenkező esetben a felhasználónak az adott termék megrendelésekor külön nyilatkozatot kell kitöltenie életkorára vonatkozólag. A felhasználó teljeskörű szavatosságot vállal az előző bekezdésben hivatkozott, a regisztrációkor megadott felhasználói adatok valóságtartalmáért. Amennyiben utóbb kiderül, hogy az általa megadott adatok bármelyike, így különösen alkoholtartalmú termék megrendelése esetén a felhasználó által megadott életkor nem felelt meg a valóságnak, és ebből a drinktracy.hu-t bármilyen kár éri illetőleg a drinktracy.hu-val szemben bármilyen joghátrányt érvényesítenek, a felhasználó köteles a drinktracy.hu-val szemben maradéktalanul helytállni, és a drinktracy.hu fenntartja jogát, hogy a felhasználóval szemben kártérítési igényt érvényesítsen.

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a webáruházban a termékek mellett találnak. Az árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség  a megrendelés véglegesítése előtt, valamint a Vásárlási feltételek között is megtalálható. Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

A Weboldalról megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a drinktracy.hu  fenntartja különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os  árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától. A weboldalon megjelentetett termékképek helyenként csak illusztrációk, azok a valóságtól eltérhetnek.

Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia

A megrendelő a szerződéstől 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni, amennyiben az áru bontatlan/sértetlen, továbbértékesítésre alkalmas állapotban kerül visszaszolgáltatásra. Díszcsomagolással rendelkező termékek esetén a díszcsomagolás hiánya vagy sérülése esetén a termék nem értékesíthető tovább, így ezen termékek vételárának visszatérítését a vevő teljes összegben nem kérheti. Az elállási jog gyakorlásának elsődleges feltétele, hogy a terméken elhelyezett zárjegy sérülés mentes legyen és az a törvénynek megfelelően az eredeti állapotban legyen az üvegre rögzítve. Amennyiben a zárjegy sérült vagy felhelyezése megváltozott úgy az elállási jog azon termék esetében nem érvényesíthető.

A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A csomag átvételének megtagadása esetén 2 x 1590 Ft-ot köteles a megrendelő megfizetni.(oda-vissza szállítás) A megrendelő 8 napon belül köteles átutalással rendezni a felmerülő szállítási díjakat. Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként a drinktracy.hu elengedett a házhoz szállításkor - jelenleg 1590 Ft-ot. A rendelés leadásával a vásárló elfogadja az általános szerződési feltételeket!

A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban (bontatlan üveg, sérülésmentes termék), akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!

Rendelési információk

A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges, amennyiben szeretné legközelebbi vásárlás alkalmával mindössze a kosár tartalmát összeállítani, praktikus lehet a regisztráció elvégzése. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 1-5 munkanapon .
Fenntartjuk az árváltoztatás  és a már visszaigazolt megrendelések visszautasításának jogát, részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítésre vagy árváltoztatásra kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!  Amennyiben regisztrálni szeretne, a jövőben regisztrált felhasználóként be tud lépni és azonnal el tudja küldeni megrendelését a szállítási és számlázási adatok megadása nélkül! Fontos! Ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie. A megrendelt terméket és szállítási díjat  a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Cégünk kiskereskedelmi tevékenységre jogosult, így jövedéki termékeknél, számlánk továbbértékesítésre nem alkalmas! A megjelenített termékek kizárólag online, házhoz szállítással rendelhetőek meg és csak Magyarország területén van módunkban szállítani.